bannerPos

Drop-in-hektaransøgning over to lørdage i Vejle og Ry

27-02-2019 07:55

Landbrugsrådgivning Syd giver en håndsrækning til alle, der har brug for at få hektaransøgningen skudt afsted inden ansøgningsfristen d. 17. april 2019.

To hele lørdage fra kl. 9 – 15 kan alle interesserede kigge forbi og få hjælp til at udarbejde hektaransøgning til en fastpris på 1250 kr. De dygtige planteavlskonsulenter fra Landbrugsrådgivning Syd sidder nemlig klar både i Vejle og Ry til at hjælpe med at få ansøgningen krydset af to-do-listen.

Ordningen forudsætter dog, at der søges for max 15 Ha. Hvis ansøgningen omfatter økologi, skovdrift eller miljøbeskyttelse tillægges Landbrugsrådgivning Syds almindelige timetakst.

 

Faglig café

Ikke nok med at planteavlskonsulenterne dedikerer en hel lørdag til at få så mange hektaransøgninger sendt afsted som muligt. Faktisk vil hele dagen bære præg af en ”faglig café”, hvor også Landbrugsrådgivning Syds eksperter inden for pension, jura, SKAT, Summax, sociale forhold og lignende kan hjælpe dig med spørgsmål, du måtte have – og give et bud på, hvordan de bedst kan finde en løsning.

Eksempelvis kan du få et pensionstjek hos vores specialister, hvor de bl.a. ser på, om du får det rigtige udbetalt i pension, om du kan få skattefri varmetillæg, har ret til halv licens og så videre.

Der vil være forplejning, god stemning og høj faglig kvalitet hele dagen igennem. Kig forbi kontoret i Vejle lørdag den 2. marts kl. 9 – 15 på Helsingørvej 6, 7100 Vejle – eller kKontoret i Ry lørdag den 16. marts kl. 9 – 15 på Parallelvej 9, 8680 Ry.

 

0

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

Hvad vi lærte af Covid 19

Livestream, videomøder, rundvisning og selvstudie var nogle af de metoder, rådgivningsvirksomheden Sagro tyede til, da landet lukkede ned i forbindelse med corona-krisen

Intelligent bufferzone beskytter vandmiljøet

Ny kortfilm viser, hvordan Go-Gris I/S beskytter vandmiljøet ved Horsens. Det er sket med en såkaldt ”intelligent bufferzone” mellem mark og å.

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur
Side 1 af 64 (1267 artikler)Prev1234567626364Next