bannerPos

Hvad skal din pension gøre for dig?

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
20-11-2018 07:00
SLF holder aftenmøde i Vojens om pension. Kender du din pensionssituation og har du en strategi? Ellers kom og få et par gratis råd med på vejen.

Kom til et spændende aftenmøde hos SLF i Vojens, hvor man sammen med Seges har sat pension på dagsordenen. Måske synes du ikke, at pension er det mest sexede i verdenen - men ikke desto mindre er det vigtigt at have en strategi og sætte penge til side. Også selvom pensionsalderen måske ikke lige er rundt om hjørnet.

Pensionsindbetaling bør være en del af virksomhedens strategi frem for en "To minutter i tolv beslutning". Det handler om dig og din virksomhed. Det handler om din familie. Og det handler om, at du skal sikre dig og dine kære et godt liv fremadrettet. 

Til mødet kan du også høre om ejer- og generationsskifte, og hvad man skal være opmærksom på for at sikre sig bedst muligt ved salg af sin ejendom. Blandt indlægsholderne finder man erhvervspolitisk chef hos Segges, Klaus Kaiser, konsulent i Jura & Skat hos Seges, Malene Dall Hardt Hansen samt SLF-konsulenterne Tommy Henriksen og Christian Lausen.

Mødet finder sted på Billundvej 3 i Vojens tirsdag 27. november kl. 19.30-21.30.  Se program og tilmelding på slf.dk.

Nem online temperaturmåling med målespyd i afgrøder

Virksomheden care4farm i Kolding har udviklet og sælger et enkelt målespyd til temperaturmåling i afgrøder både ude og inde – fra kornlagre til kartoffelkuler

Højeste indtjening på smågrise nogensinde

Smågriseproducenterne indkasserede rekordhøje 4,3 millioner kroner på bundlinjen i snit i 2019.

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3.000 kvadratmeter til mere end 5.000 kvadrateter. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

Grønt dansk landbrug skal være endnu grønnere

De miljømæssige tiltag, der er sket i landbruget er ikke nok – der skal mere til, slog fødevareminister Mogens Jensen (S) fast på et møde forleden i Agerskov

Fokus på salg af gården

Skal min gård sælges – eller skal jeg selv blive på den? Og hvad siger potentielle købere? KHL sætter fokus på salg af gårde ved et arrangement den 21. februar

Fælles EU-regler lægger bund under dyrevelfærden

Uden fælles EU-regler ville Danmark bare importere mere dårlig dyrevelfærd til lavpris, siger DDD’s formand, Hanne Knude Palshof.

Økologiens varemærke fylder 30 år i Danmark

Det røde ø-mærke fylder 30 år i år. Hans Erik Jørgensen, formand for økologisektionen ved Landbrug & Fødevarer vurderer, at Ø-mærket har været altafgørende for udbredelsen af økologi i Danmark.

- Dyrevelfærd er rigtigt dilemmafyldt

Det er ikke altid indlysende, hvad der tjener dyrevelfærden bedst. Og den må ikke spolere økonomien, siger sjællandsk svineproducent om blandt andet halekupering og kastrektion.

Dyrevelfærd og økonomi går hånd i hånd

Nybygning og ombygning af farestalde vil forbedre både dyrevelfærd og bundlinje.
Side 1 af 55 (1095 artikler)Prev1234567535455Next