bannerPos

Kosttilskud hjalp en minkavler

Minkavler Ib Nielsen, Ikast, har efter han begyndte at spise kosttilskud, ikke længere problemer med ømme led.

Tekst og foto: Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
17-11-2018 07:00
Minkavler med 15.000 minktæver blev ømme knæ, hofter og skulder kvit, da han begyndte at spise kosttilskud.

Ib Nielsen, som driver Uhr Mink ved Ikast, havde efterhånden affundet sig med at have ondt i hele kroppen, da han begyndte at spise kosttilskud.

Det var knæ, hofter, skuldre, albuer og iskiasnerven den var gal med. Og allerede året forinden havde han læst om en anden minkavler, Agner Feder, som havde haft lignende skavanker, som han nu var blevet kvit ved hjælp af kosttilskud.

- Jeg havde været til læge og fået at vide, at jeg var slidt, og skulle lade være med at arbejde for meget, hvilket er umådelig svært, når der er nok at se til, fortæller Ib Nielsen.

Han kontaktede Kirsten Bak Hansen fra Sundhedsshoppen, som satte ham til at spise tre forskellige produkter.

- Efter at jeg kom i gang med produkterne, gik der et par måneder, og selvom jeg ikke troede på det, så har jeg ikke haft ondt siden jeg startede, så jeg er rigtig glad for at jeg langt om længe tog mig sammen til at komme i gang med at gøre noget godt for mit helbred. Jeg er jo kun 52 år og skal gerne holde mange år endnu, siger Ib Nielsen.

I dag er den tidligere kvægavler, som i dag producerer mellem 80.000 og 90.000 minkskind om året – blandt andet prikkede Jaguar, gået ned på at spise kosttilskud 2-3 gange om ugen.

Sundhedsshoppen kan findes på Agromek sammen med Nordic Stald Kemi, stand J-7160
 

0

Formand: - Vi skal producere mere klimaneutralt

Klimaet var overskriften for formand Niels Jørgen Thomsen, da han aflagde beretning på generalforsamlingen i Østjydsk Familielandbrug, der blev holdt hos Velas i Søften

Sikker og præcis fjernelse af ukrudt med ny græsklinge

Den nye græsklinge RG-KM fra STIHL gør det nemt at fjerne ukrudt fra såvel grusgange og flisebelægninger som fortove og asfalt. Med græsklingens unikke design, hvor knivpladerne bevæger sig frem og tilbage ligesom på en hækkeklipper, er risikoen for stenkast minimal – hvilket betyder, at RG-KM også er et optimalt værktøj i bymiljøet.

Velas Byg ansætter ny arkitekt – opruster på lovliggørelser

Byggeafdelingen i Velas har ansat endnu en erfaren arkitekt, som skal hjælpe landmændene med alt fra boligtegninger til lovliggørelser.

Grænselukning lukker både ude og inde

Både Danmark og Tyskland har som bekendt valgt at lukke grænsen mellem de to lande på grund af corona-virussen – det giver udfordringer – også i landbruget

De unge skal etablere deres eget

Unge landmænd har brug for at skabe deres eget netværk i branchen, og de får nu hjælp fra den lokale landboforening, som har etableret en ungegruppe. Det har vist sig at være en succes.

Styrket SLF runder et skarpt hjørne

Der blev kigget både politisk fremad og historisk tilbage, da SLF markerede sit 20 års jubilæum ved dette års generalforsamling, der blev holdt på Agerskov Kro.

Klar til Agromek 2021

Mange virksomheder har allerede meldt sig klar til at udstille på næste års Agromek-messe i Herning.

Efterafgrøder knækker ikke kurven

Der var kritik af flere ministre og ikke mindst Aarhus Universitet fra formand Mogens Dall, da LandboSyd holdt generalforsamling i Gråsten. Ikke mindst efterafgrødekravet fik en hård medfart af landboformanden

Nye skærpede regler ved byggeansøgninger

Brug af certificerede brandrådgivere og statikere ved ansøgning om byggetilladelse kan medføre udfordringer, påpeger bygningsrådgiver.

Skovrejsning øger glæden ved natur og jagt

Vildtbestanden vil nyde godt af den nyplantede skov, når først indhegningen fjernes efter fem år, siger Allan Jansen.
Side 1 af 58 (1142 artikler)Prev1234567565758Next