bannerPos

Kosttilskud hjalp en minkavler

Minkavler Ib Nielsen, Ikast, har efter han begyndte at spise kosttilskud, ikke længere problemer med ømme led.

Tekst og foto: Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
17-11-2018 07:00
Minkavler med 15.000 minktæver blev ømme knæ, hofter og skulder kvit, da han begyndte at spise kosttilskud.

Ib Nielsen, som driver Uhr Mink ved Ikast, havde efterhånden affundet sig med at have ondt i hele kroppen, da han begyndte at spise kosttilskud.

Det var knæ, hofter, skuldre, albuer og iskiasnerven den var gal med. Og allerede året forinden havde han læst om en anden minkavler, Agner Feder, som havde haft lignende skavanker, som han nu var blevet kvit ved hjælp af kosttilskud.

- Jeg havde været til læge og fået at vide, at jeg var slidt, og skulle lade være med at arbejde for meget, hvilket er umådelig svært, når der er nok at se til, fortæller Ib Nielsen.

Han kontaktede Kirsten Bak Hansen fra Sundhedsshoppen, som satte ham til at spise tre forskellige produkter.

- Efter at jeg kom i gang med produkterne, gik der et par måneder, og selvom jeg ikke troede på det, så har jeg ikke haft ondt siden jeg startede, så jeg er rigtig glad for at jeg langt om længe tog mig sammen til at komme i gang med at gøre noget godt for mit helbred. Jeg er jo kun 52 år og skal gerne holde mange år endnu, siger Ib Nielsen.

I dag er den tidligere kvægavler, som i dag producerer mellem 80.000 og 90.000 minkskind om året – blandt andet prikkede Jaguar, gået ned på at spise kosttilskud 2-3 gange om ugen.

Sundhedsshoppen kan findes på Agromek sammen med Nordic Stald Kemi, stand J-7160
 

0

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.

Økologisk Landsforening laver 200 omlægningstjek om året

Hos Økologisk Landsforening laver man omkring 200 omlægningstjek om året. Henvendelserne kommer fra hele landet, ung som ældre og tæller alle typer produktioner.

Et omlægningstjek gav et realistisk billede af virkeligheden

Jane Willumsgaard og Søren Noes starter til oktober en omlægning af deres jord på Hjarnø. De er ikke landmænd, men har efter et omlægningstjek besluttet sig for at prøve kræfter med økologiske pluk selv-hindbær og maltbyg til ølproduktion.

Gourmet i gårdbutikken

Mellem 200 og 300 kunder gæster hver uge gårdbutikken på Gundestrup Mejeri og Bryggeri.

Hoff brygger øl på ostevalle

Gundestrup Mejeri og Bryghus har sit eget bryggerikoncept, hvor der brygges øl på valle fra osteproduktionen.

Mejerimand forelskede sig i en gammel dame

Den gamle dame er identisk med Gundestrup Mejeri og Bryggeri, hvor Jørgen Hoff i dag producerer 22 forskellige specialoste og 8 forskellige specialøl.

Landmænd bør være rustede til corona-udfordringer

Landbrugsrådgivning Syd opfordrer alle landmænd til at have en plan klar, så de kan håndtere 2020 udfordringerne uden, at hele læsset vælter.

Velfungerende dræn starter med en god projektering

En overordnet og langsigtet drænplan er mange penge værd, men der er mange faktorer, der skal overvejes og undersøges, inden entreprenørmaskinerne for alvor skal i jorden.
Side 1 af 60 (1199 artikler)Prev1234567585960Next