bannerPos

Kosttilskud hjalp en minkavler

Minkavler Ib Nielsen, Ikast, har efter han begyndte at spise kosttilskud, ikke længere problemer med ømme led.

Tekst og foto: Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
17-11-2018 07:00
Minkavler med 15.000 minktæver blev ømme knæ, hofter og skulder kvit, da han begyndte at spise kosttilskud.

Ib Nielsen, som driver Uhr Mink ved Ikast, havde efterhånden affundet sig med at have ondt i hele kroppen, da han begyndte at spise kosttilskud.

Det var knæ, hofter, skuldre, albuer og iskiasnerven den var gal med. Og allerede året forinden havde han læst om en anden minkavler, Agner Feder, som havde haft lignende skavanker, som han nu var blevet kvit ved hjælp af kosttilskud.

- Jeg havde været til læge og fået at vide, at jeg var slidt, og skulle lade være med at arbejde for meget, hvilket er umådelig svært, når der er nok at se til, fortæller Ib Nielsen.

Han kontaktede Kirsten Bak Hansen fra Sundhedsshoppen, som satte ham til at spise tre forskellige produkter.

- Efter at jeg kom i gang med produkterne, gik der et par måneder, og selvom jeg ikke troede på det, så har jeg ikke haft ondt siden jeg startede, så jeg er rigtig glad for at jeg langt om længe tog mig sammen til at komme i gang med at gøre noget godt for mit helbred. Jeg er jo kun 52 år og skal gerne holde mange år endnu, siger Ib Nielsen.

I dag er den tidligere kvægavler, som i dag producerer mellem 80.000 og 90.000 minkskind om året – blandt andet prikkede Jaguar, gået ned på at spise kosttilskud 2-3 gange om ugen.

Sundhedsshoppen kan findes på Agromek sammen med Nordic Stald Kemi, stand J-7160
 

Nem online temperaturmåling med målespyd i afgrøder

Virksomheden care4farm i Kolding har udviklet og sælger et enkelt målespyd til temperaturmåling i afgrøder både ude og inde – fra kornlagre til kartoffelkuler

Højeste indtjening på smågrise nogensinde

Smågriseproducenterne indkasserede rekordhøje 4,3 millioner kroner på bundlinjen i snit i 2019.

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3.000 kvadratmeter til mere end 5.000 kvadrateter. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

Grønt dansk landbrug skal være endnu grønnere

De miljømæssige tiltag, der er sket i landbruget er ikke nok – der skal mere til, slog fødevareminister Mogens Jensen (S) fast på et møde forleden i Agerskov

Fokus på salg af gården

Skal min gård sælges – eller skal jeg selv blive på den? Og hvad siger potentielle købere? KHL sætter fokus på salg af gårde ved et arrangement den 21. februar

Fælles EU-regler lægger bund under dyrevelfærden

Uden fælles EU-regler ville Danmark bare importere mere dårlig dyrevelfærd til lavpris, siger DDD’s formand, Hanne Knude Palshof.

Økologiens varemærke fylder 30 år i Danmark

Det røde ø-mærke fylder 30 år i år. Hans Erik Jørgensen, formand for økologisektionen ved Landbrug & Fødevarer vurderer, at Ø-mærket har været altafgørende for udbredelsen af økologi i Danmark.

- Dyrevelfærd er rigtigt dilemmafyldt

Det er ikke altid indlysende, hvad der tjener dyrevelfærden bedst. Og den må ikke spolere økonomien, siger sjællandsk svineproducent om blandt andet halekupering og kastrektion.

Dyrevelfærd og økonomi går hånd i hånd

Nybygning og ombygning af farestalde vil forbedre både dyrevelfærd og bundlinje.
Side 1 af 55 (1095 artikler)Prev1234567535455Next