bannerPos

IDAL har fået dansk servicecenter

Det er blot en måned siden at IDAL fik sit eget nye danske servicecenter, der holder til på Kærvej i Holsted. Forleden blev centeret markeret med et åbent hus arrangement.

John Ankersen

Journalist
27-06-2019 07:23
Det nålefri IDAL vaccinationskoncept til grise har fået nyt dansk servicecenter i sydjyske Holsted, der skal servicere både Danmark og resten af Norden.
Intradermal vaccination er et specielt koncept, der er udviklet og produceret af IDAL og markedsføres og sælges i Danmark og resten af Norden af MSD Animal Health.
Konceptet går i al sin enkelthed ud på en nålefri vaccination af grise, der giver en både rolig og sikker vaccination af grisene via huden, og ikke via nålestik i muskler og væv. Alt sammen via MSD Animal Health, hvor der både er dyrlæger, biologer og agronomer ansat, der sammen med samarbejdspartneren 3 S Vet kan tilbyde vejledning og ekspertise overfor den enkelte landmand og hans ansatte.
Tidligere er de danske landmandskunder blevet serviceret via et servicecenter i Tyskland, men forleden blev et nyt dansk servicecenter i sydjyske Holsted, officielt markeret med et åbent hus arrangement.
-  Det er meget tidsbesparende for kunderne med et dansk servicecenter. Tidligere kunne det tage mellem  2 – 4 uger, nu tager det maksimalt en uge, forklarer marketingchef Anette Rasmussen. MSD Animal Health
Animal Health er blandt Danmarks førende virksomheder indenfor veterinærlægemidler, og kan tilbyde et bredt udvalg af lægemidler og vacciner til både produktions- og hobbydyr.
IDAL er en nålefri sprøjte udviklet til indgivelse af en fast, lav vaccinedosis i grisens læderhud (intradermal) altså uden gennembrydning af underhuden.
 

Med pilen på festival

For anden gang dannede Hygum Hjemstavnsgård rammen om den årlige pilefestival. AF Leif Christensen /LLN Press

Ny redskabsstyring mindsker sidehældspåvirkninger

Thorsen-Teknik vil lette markarbejdet med universalløsningen ImpSteer.

Gårdejer: Naturen betaler prisen for statens bureaukrati

Trods stor interesse og velvilje fra landbruget går det trægt med at få projekter under landbrugspakken gjort færdige. Og det blandt andet statsligt bureaukrati, mener en sønderjysk gårdejer.

Nu bliver de blå Mandam-redskaber orange

Fra efteråret bliver alle Mandam-redskaber orange og koksgrå. Hvorfor? Vist nok noget med, at en konkurrent synes, at Mandam er kommet lidt for tæt på med både teknik og farve, fortæller Svend Aage Jensen fra den danske importør Brørup Traktor- & Maskincenter.

Man bør så efterafgrøder uanset krav

Uanset om der er et politisk krav om at så efterafgrøder, bør landmænd etablere dem, for det giver mærkbart ekstraudbytte.

Landmand jagter mere viden

Forleden fik tusindvis af ansøgere enten ja eller nej til en videregående uddannelse. Mikkel Landmark er en af de 156, der er blevet optaget på jordbrugsteknologuddannelsen i Aarhus.

Erhvervsbiavler Nicki Toftum slår alarm: Mangel på bestøvere

Dyrkere af blandt andet hybridraps, hvidkløver og andre specialafgrøder, får et problem, hvis danske erhvervsbiavlere ikke kan afsætte deres honning: Der kommer til at mangle bestøvere.

Aulum trodsede skybrud

Trods flere skybrud og aflysninger af mønstringskonkurrencen for kvæg og heste kunne udstillerne og de besøgende opleve engagerede dommere, som bedømte malkekvæg, kødkvæg, heste, kaniner, æsler, får og geder.

Major slår vingerne ud på Have og Landskab

Brørup Traktor- & Maskincenter tager de grønne græsklippere fra Major med til Have og Landskab i Slagelse, der afholdes den 28. til 30. august. Major leverer klippere til enhver form for græs, og siden folkene fra Brørup overtog importen i 2018, har salget udviklet sig godt og er fordelt på mange forskellige modeller.

Sæt ind mod sneglene i god tid

Det er altafgørende at iværksætte bekæmpelse mod snegle tidligt, hvis indsatsen skal batte. Sats også på jordbearbejdning, hvor det er muligt, råder Seges.
Side 1 af 47 (933 artikler)Prev1234567454647Next