bannerPos

IDAL har fået dansk servicecenter

Det er blot en måned siden at IDAL fik sit eget nye danske servicecenter, der holder til på Kærvej i Holsted. Forleden blev centeret markeret med et åbent hus arrangement.

John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
27-06-2019 07:23
Det nålefri IDAL vaccinationskoncept til grise har fået nyt dansk servicecenter i sydjyske Holsted, der skal servicere både Danmark og resten af Norden.
Intradermal vaccination er et specielt koncept, der er udviklet og produceret af IDAL og markedsføres og sælges i Danmark og resten af Norden af MSD Animal Health.
Konceptet går i al sin enkelthed ud på en nålefri vaccination af grise, der giver en både rolig og sikker vaccination af grisene via huden, og ikke via nålestik i muskler og væv. Alt sammen via MSD Animal Health, hvor der både er dyrlæger, biologer og agronomer ansat, der sammen med samarbejdspartneren 3 S Vet kan tilbyde vejledning og ekspertise overfor den enkelte landmand og hans ansatte.
Tidligere er de danske landmandskunder blevet serviceret via et servicecenter i Tyskland, men forleden blev et nyt dansk servicecenter i sydjyske Holsted, officielt markeret med et åbent hus arrangement.
-  Det er meget tidsbesparende for kunderne med et dansk servicecenter. Tidligere kunne det tage mellem  2 – 4 uger, nu tager det maksimalt en uge, forklarer marketingchef Anette Rasmussen. MSD Animal Health
Animal Health er blandt Danmarks førende virksomheder indenfor veterinærlægemidler, og kan tilbyde et bredt udvalg af lægemidler og vacciner til både produktions- og hobbydyr.
IDAL er en nålefri sprøjte udviklet til indgivelse af en fast, lav vaccinedosis i grisens læderhud (intradermal) altså uden gennembrydning af underhuden.
 

Holstein rykker

Der var meget at glæde sig over for Dansk Holstein, da 420 racefolk deltog ved årsmødet på Fyn. Ifølge formand Kristian Nielsen står rekorderne nærmest i kø, blandt andet er en sortbroget ko fra Mors første danske ko, der passerede en livsydelse på 200.000 kilo mælk.

McCormick og Pöttinger sluppet løs ved markdemo

Egtved Maskinforretning var vært, da der forleden var inviteret til demodag ved Vejle. Her blev programmet af maskinforretningens McCormick-traktorer og Pöttinger markmaskiner og redskaber vist i aktion.

Plovmændene kom i jorden

På Hygum Hjemstavnsgård var der lejlighed til at opleve, hvordan der blev pløjet på bedstefars tid

Minister tror på grønnere EU-politik

Fødevareminister Mogens Jensen (S) oplevede positive takter fra store EU-spillere, da han fremlagde det danske bud på en grønnere fælles landbrugspolitik i Helsinki.

Workshop: Vejen til støttetilsagn er hullet

Udfordringerne er stadig mange på vejen fra tilskudsordning til udbetaling af støttetilsagn. Det stod klart efter, at Landbrugsstyrelsen var vært for en workshop, der skulle sætte fokus på »Den gode udbetalingsanmodning« for nyligt.

Ny slagtesvinestald tredobler kapaciteten

Stor interesse for at se nyopført slagtesvinestald, da Johannes Kaasgaard inviterede indenfor ved åben stald på sin bedrift ”Skovlygaard” ved Skjern i Vestjylland – en stald, der giver kapacitet til tredobling af slagtesvineproduktionen.

Forening vil ruste landmænd til grundvandskamp

Agerskov i Sønderjylland er det andet stop, når Foreningen for Bæredygtig Grundvandbeskyttelse på en række møder vil lære landmænd de juridiske spilleregler, hvis deres jord bliver en del af en indsatsplan for grundvandsbeskyttelse.

Landmænd udnytter ikke støttetilsagn

Flere tilsagn om EU-støtte til miljøteknologi er gennem tiden ikke blevet udnyttet til at styrke dansk landbrug. Fødevareministeren og styrelsen lover, at nye løsningsmodeller er på vej.

L&F: Støtteordninger udfordres af bureaukrati

L&F og Seges mener, at reglerne for sagsbehandlingen af støtteordninger har været bøvlet. Landbrugsstyrelsen evaluerer løbende ordningerne, men holder fast i at have fokus på hurtig sagsbehandling.
Side 1 af 50 (993 artikler)Prev1234567484950Next