bannerPos

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

Det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil der gør det muligt at til- og frakoble hydrauliske redskaber på gravemaskiner uden at skulle forlade kabinen, bliver mere og mere udbredt.
29-07-2020 15:07

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

MASKINER Det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil der gør det muligt at til- og frakoble hydrauliske redskaber på gravemaskiner uden at skulle forlade kabinen, bliver mere og mere udbredt.

Systemet betyder, at redskabet, hydraulik, el- og centralsmøring tilkobles automatisk, og gør at. maskinførerens hverdag bliver mere effektiv og sikker. Automatisk hurtigskiftsystem i kombination med tiltrotator og hydrauliske redskaber, gør entreprenøren hurtigere og mere fleksibel med hensyn til udførelsen af arbejdsopgaverne.

Engcon anbefaler, at entreprenørerne arbejder med produkter, der er udviklet til at fungere optimalt med hinanden.

For at flere maskinførere kan få glæde af den smarte måde at arbejde på har Engcon valgt at tilbyde sit automatiske EC-Oil hurtigskiftsystem som standard uden beregning, ved bestilling afQ-Safe hurtigskift og tiltrotator med Engcons styresystem DC2 medfølger EC-Oil med automatisk olietilkobling i både hurtigskiftet og på overdelen af tiltrotatoren.

- Vi vil naturligvis gerne øge sikkerheden og effektiviteten for de mange maskinførere rundt om i verden, så vi har valgt at gøre vores automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil til standard. Kort sagt: Vi vil tilbyde alle maskinførere moderne teknologi, der gør deres hverdag nemmere, gør dem i stand til at lave mere på kortere tid og derudover tjene flere penge, siger Stig Engström, ejer og grundlægger af Engcon, og fortsætter:

– Vi ønsker ikke, at omkostningerne ved at investere i EC-Oil skal være en hindring for vores slutkunder, derfor traf vi den lidt specielle beslutning i 2019, om at gøre vores automatiske hurtigskift til standard. Naturligvis under forudsætning af, at kunden køber Engcons system.

 

Sikkert og tidsbesparende for maskinføreren

Engcons automatiske hurtigskiftsystem er tidsbesparende og sikkert, da maskinføreren ikke behøver at springe ind og ud af kabinen for at bøvle med manuelle, og ofte tilsølede beskidte hydrauliktilkoblinger.

– Alt efter, hvilken type arbejde der udføres, kan tidsbesparelserne blive på op til en time om dagen. En traditionel udskiftning kan tage op til 3-4 minutter, mens til- eller frakobling af et hydraulisk redskab med EC-Oil kun tager ca. ti sekunder. Det gør maskinførerens arbejde nemmere, og det gør gravemaskinerne endnu mere rentable, slutter Stig Engström.

Engcons unikke beslutning om at gøre EC-Oil til en gratis standard gælder over hele verden.

Ud over at EC-Oil er standard på Engcons hurtigskift og på overdelen af tiltrotatorerne med Q-Safe hurtigskift, indgår EC-Oil også altid på alle Engcons hydrauliske redskaber, f.eks. gribeklo, pladevibrator, pallegaffel og fejekost med fæstetypen QS45-QS80.

 Hvis kunderne vælger at købe et hydraulisk redskab sammen med tiltrotatoren, er EC-Oil også som standard inkluderet i tiltrotatorens nederste beslag.

jba

0

Energinet vil udbetale højere erstatning til lodsejere

Energinet hæver taksterne for udbetaling af strukturskadeerstatning på Baltic Pipe, efter landbrugsrapport viser, at skaderne bliver større end først forventet.

Reservedelsforhandler med dansk fokus

Det svenske firma Olssons i Ellös, der har specialiseret sig i at sælge reservedele til traktorer og entreprenørmaskiner, har med succes ansat deres første danske mand. Henrik Eskesen har mere end 30 års erfaring fra branchen og nyder at komme rundt til forskellige maskinforretninger- og værksteder for at yde support.

Ny svensk transportvogn med stor kapacitet

Svenske Metsjö lancerer ny transport-markvogn med 46 kubikmeter i kapacitet

Mange fordele ved fodring med frisk græs

MaksiGrass on Tour 2020 giver mulighed for indblik i de mange muligheder og fordele, der er i kvægfodring med frisk græs hos både økologiske som konventionelle bedrifter – i denne og næste uge kan MaksiGrass ses og opleves ved demonstrationer i Højer, Nr. Snede og Skjern.

Landmænd svigter læplantnings-sagen

Lokalt laug i Esbjerg udbetaler en del af formuen, så landmænd kvit og frit kan få deres læhegn udtyndet. Men bag det glade budskab lurer bekymring for fremtiden.

Ny mellemklasse af skovkraner fra Kronos

Den finske maskinproducentproducent Kronos er klar med nyeste versioner af sine skovkraner, der byder på flere optimeringer og forbedringer

Nyt stort biogasanlæg indviet

Forleden blev Nature Energys nye store biogasanlæg i sønderjyske Glansager officielt indviet. Det skal sende grøn CO2-neutral biogas ud på gasnettet og bidrage til Sønderborg Kommunes grønne omstilling.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program
Side 1 af 72 (1421 artikler)Prev1234567707172Next