bannerPos

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

Det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil der gør det muligt at til- og frakoble hydrauliske redskaber på gravemaskiner uden at skulle forlade kabinen, bliver mere og mere udbredt.
29-07-2020 15:07

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

MASKINER Det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil der gør det muligt at til- og frakoble hydrauliske redskaber på gravemaskiner uden at skulle forlade kabinen, bliver mere og mere udbredt.

Systemet betyder, at redskabet, hydraulik, el- og centralsmøring tilkobles automatisk, og gør at. maskinførerens hverdag bliver mere effektiv og sikker. Automatisk hurtigskiftsystem i kombination med tiltrotator og hydrauliske redskaber, gør entreprenøren hurtigere og mere fleksibel med hensyn til udførelsen af arbejdsopgaverne.

Engcon anbefaler, at entreprenørerne arbejder med produkter, der er udviklet til at fungere optimalt med hinanden.

For at flere maskinførere kan få glæde af den smarte måde at arbejde på har Engcon valgt at tilbyde sit automatiske EC-Oil hurtigskiftsystem som standard uden beregning, ved bestilling afQ-Safe hurtigskift og tiltrotator med Engcons styresystem DC2 medfølger EC-Oil med automatisk olietilkobling i både hurtigskiftet og på overdelen af tiltrotatoren.

- Vi vil naturligvis gerne øge sikkerheden og effektiviteten for de mange maskinførere rundt om i verden, så vi har valgt at gøre vores automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil til standard. Kort sagt: Vi vil tilbyde alle maskinførere moderne teknologi, der gør deres hverdag nemmere, gør dem i stand til at lave mere på kortere tid og derudover tjene flere penge, siger Stig Engström, ejer og grundlægger af Engcon, og fortsætter:

– Vi ønsker ikke, at omkostningerne ved at investere i EC-Oil skal være en hindring for vores slutkunder, derfor traf vi den lidt specielle beslutning i 2019, om at gøre vores automatiske hurtigskift til standard. Naturligvis under forudsætning af, at kunden køber Engcons system.

 

Sikkert og tidsbesparende for maskinføreren

Engcons automatiske hurtigskiftsystem er tidsbesparende og sikkert, da maskinføreren ikke behøver at springe ind og ud af kabinen for at bøvle med manuelle, og ofte tilsølede beskidte hydrauliktilkoblinger.

– Alt efter, hvilken type arbejde der udføres, kan tidsbesparelserne blive på op til en time om dagen. En traditionel udskiftning kan tage op til 3-4 minutter, mens til- eller frakobling af et hydraulisk redskab med EC-Oil kun tager ca. ti sekunder. Det gør maskinførerens arbejde nemmere, og det gør gravemaskinerne endnu mere rentable, slutter Stig Engström.

Engcons unikke beslutning om at gøre EC-Oil til en gratis standard gælder over hele verden.

Ud over at EC-Oil er standard på Engcons hurtigskift og på overdelen af tiltrotatorerne med Q-Safe hurtigskift, indgår EC-Oil også altid på alle Engcons hydrauliske redskaber, f.eks. gribeklo, pladevibrator, pallegaffel og fejekost med fæstetypen QS45-QS80.

 Hvis kunderne vælger at købe et hydraulisk redskab sammen med tiltrotatoren, er EC-Oil også som standard inkluderet i tiltrotatorens nederste beslag.

jba

0

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

Hvad vi lærte af Covid 19

Livestream, videomøder, rundvisning og selvstudie var nogle af de metoder, rådgivningsvirksomheden Sagro tyede til, da landet lukkede ned i forbindelse med corona-krisen

Intelligent bufferzone beskytter vandmiljøet

Ny kortfilm viser, hvordan Go-Gris I/S beskytter vandmiljøet ved Horsens. Det er sket med en såkaldt ”intelligent bufferzone” mellem mark og å.

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur
Side 1 af 64 (1267 artikler)Prev1234567626364Next