bannerPos

Gode råd om forsikringsaftaler

07-09-2020 13:24

Med efterårets komme, øges aktiviteten blandt landets landbrugsassurandører. Forsikringsselskaberne ved at mange forsikringsaftaler udløber ved årsskiftet, eller at andre selskaber har varslet præmiestigninger på deres kunder. Derfor har assurandørerne travlt med at få lavet aftaler om gennemgang af jeres forsikringer.

Hvis man ønsker at indhente nye tilbud, er det vigtigt at huske at bede sit nuværende forsikringsselskab om at blive fritstillet med sine forsikringer. På den måde har man mulighed for at flytte sine forsikringer til et andet forsikringsselskab ved udløb af aftaleperioden.

Har man indgået en aftale med en forsikringsmægler, behøver man ikke at bruge din tid på disse besøg, da det er forsikringsmæglerens ansvar at sørge for, at forsikringstageren får de korrekte dækninger til de bedste betingelser og priser. 

Forskellen på mægleren og assurandøren er, at mægleren er en uvildig rådgiver, som varetager kundens interesser over for selskabet, hvorimod assurandøren skal varetage selskabets interesser overfor kunden. Ved at benytte en forsikringsmægler ydes der samtidig rabat på forsikringspræmierne, som kommer kunden til gode. Selv om der skal betales et honorar til mægleren, vil rabatten overstige udgiften til dette honorar, og samtidig har du en rådgiver, som er på din side.

hka

0

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Landbrugsskole startede nyt skoleår med nye traktorer

Et nyt skoleår er startet på Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming, hvor 40 unge landbrugsinteresserede netop er startet på grundforløbet. Derfor var der også elevopløb, da A.P. Jørgensen leverede to nye Claas-traktorer til skolen.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Valtra og Valtec inviterer til traktordemonstration

På torsdag den 17. september inviterer Valtra og Valtec til traktordemonstration ved Toftlund.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.

Har du en værdig sparringspartner til dine handler og finansiering?

I takt med, at landbrugene bliver større og der samtidig er en voksende volatilitet i de priser, som vi køber og sælger produkter til, er det ekstremt vigtigt med en sparringspartner, du har tillid til. Den økonomiske bundlinje er din løn, og bliver naturligt påvirket af gode og dårlige beslutninger - og at være landmand, indkøbs- og salgschef samt bankmand på samme tid, er der vel dårligt nogle, der kan påtage sig med succes.

Udsigt til millioner fra Vestjyllands Andel

Vestjyllands Andel kan præsentere et årsregnskab med et koncernresultat på 87 millioner kroner før skat. Nu lægger bestyrelsen op til at udlodde 50 millioner af overskuddet til medlemmerne..

Vi skal dele masser af data

Hos svineproduktionen Håstrupgård i trekantområdet vægter man driftssikkerhed og økonomi, og her har man valgt Jysk IT i Billund til at løse opgaven
Side 1 af 67 (1335 artikler)Prev1234567656667Next