bannerPos

Sikker og præcis fjernelse af ukrudt med ny græsklinge

Den nye græsklinge RG-KM fra STIHL gør det nemt at fjerne ukrudt fra såvel grusgange og flisebelægninger som fortove og asfalt.
20-03-2020 11:50

Den nye græsklinge RG-KM fra STIHL gør det nemt at fjerne ukrudt fra såvel grusgange og flisebelægninger som fortove og asfalt. Med græsklingens unikke design, hvor knivpladerne bevæger sig frem og tilbage ligesom på en hækkeklipper, er risikoen for stenkast minimal – hvilket betyder, at RG-KM også er et optimalt værktøj i bymiljøet.

HAVE/PARK RG-KM er et KombiVærktøj med græsklinge – det første af sin slags fra STIHL. Værktøjets runde, knivtandede blad er kendetegnet ved, at den øverste og nederste plade bevæger sig frem og tilbage i en vinkel på 30 grader i forhold til hinanden.

- Dette er det perfekte udstyr til at fjerne ukrudt. RG-KM er effektivt og ekstremt holdbart tilbehør, som via sin udformning minimerer risikoen for stenkast og derfor med fordel kan bruges til gang- og parkeringsarealer, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos STIHL Danmark.

 

Mindre grus- og stenkast

Fordi de to plader bevæger sig frem og tilbage ligesom på en hækkeklipper, er præcisionsniveauet højt. Samtidig minimerer arbejdsmetoden både risikoen for grus- og stenkast samt fastsiddende græs i klingen.

Værktøjet er udstyret med en støttefod, som beskytter bladene, når klingen ikke bruges. Den forhindrer desuden, at knivbladene strejfer jorden under brug.

- Med RG-KM får brugeren et robust redskab med stor præcisionsevne, som ikke alene kan bruges på plant underlag, men som også gør det muligt at fjerne ukrudt f.eks. langs en stenmur, siger Henrik Tångberg.

Græsklingen leveres med monteret griberør og kan bruges med KombiMotorerne KM 94 RC-E, KM 131 R, KM 131, KMA 130 R, FS 90-FS 131 og FSA 130 fra STIHL.

jba

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next