bannerPos

Sikker og præcis fjernelse af ukrudt med ny græsklinge

Den nye græsklinge RG-KM fra STIHL gør det nemt at fjerne ukrudt fra såvel grusgange og flisebelægninger som fortove og asfalt.
20-03-2020 11:50

Den nye græsklinge RG-KM fra STIHL gør det nemt at fjerne ukrudt fra såvel grusgange og flisebelægninger som fortove og asfalt. Med græsklingens unikke design, hvor knivpladerne bevæger sig frem og tilbage ligesom på en hækkeklipper, er risikoen for stenkast minimal – hvilket betyder, at RG-KM også er et optimalt værktøj i bymiljøet.

HAVE/PARK RG-KM er et KombiVærktøj med græsklinge – det første af sin slags fra STIHL. Værktøjets runde, knivtandede blad er kendetegnet ved, at den øverste og nederste plade bevæger sig frem og tilbage i en vinkel på 30 grader i forhold til hinanden.

- Dette er det perfekte udstyr til at fjerne ukrudt. RG-KM er effektivt og ekstremt holdbart tilbehør, som via sin udformning minimerer risikoen for stenkast og derfor med fordel kan bruges til gang- og parkeringsarealer, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos STIHL Danmark.

 

Mindre grus- og stenkast

Fordi de to plader bevæger sig frem og tilbage ligesom på en hækkeklipper, er præcisionsniveauet højt. Samtidig minimerer arbejdsmetoden både risikoen for grus- og stenkast samt fastsiddende græs i klingen.

Værktøjet er udstyret med en støttefod, som beskytter bladene, når klingen ikke bruges. Den forhindrer desuden, at knivbladene strejfer jorden under brug.

- Med RG-KM får brugeren et robust redskab med stor præcisionsevne, som ikke alene kan bruges på plant underlag, men som også gør det muligt at fjerne ukrudt f.eks. langs en stenmur, siger Henrik Tångberg.

Græsklingen leveres med monteret griberør og kan bruges med KombiMotorerne KM 94 RC-E, KM 131 R, KM 131, KMA 130 R, FS 90-FS 131 og FSA 130 fra STIHL.

jba

0

Specialist i alle typer hegn

Som en af de største og ældste udbydere af hegn og hegnsløsninger til både landbruget og en lang række andre brancher, er Poda Hegn specialist inden for sit felt til både store som mindre hegns-opgaver.

Helt ud til hegnet

PIT Hegn er klar med gode tilbud og forsendelse af varer i den ekstraordinære situation, her hvor dyrene skal på græs.

Slagtesvineproducenter risikerer bøder

Med den rekordhøje svinenotering producerer landets slagtesvineproducenter mange steder grise med en høj afgangsvægt. Men afgangsvægten er et problem og kan munde ud i store bøder, da de mange steder overskrider grænserne i de eksisterende miljøgodkendelser, fortæller tre Velas-rådgivere.

Det snerper til med at få vedligeholdt eller nyplantet læhegn

Gamle læhegn vil snart være sprunget ud og dække for overblikket. Og nye planter bliver udsolgt om et par måneder, siger plantningskonsulent hos HedeDanmark.

Redskaber når frem til forårsarbejdet

Corona-krisen har lukket mange forretninger ned i Danmark – dog ikke Brørup Traktor- & Maskincenter, hvor lastbilerne ruller ind på pladsen med nye polske landbrugsredskaber til forårsarbejdet

- Planen er, at jeg skal leve af butikken

Naturpleje med kvæg og får sikrer efterhånden en stor del af indtægten for ægteparret Michael Baun og Bente Villadsen på Fanø.

Bidt af naturpleje

Før overså Michael Baun sjældne sommerfugle og blomster i marken. Sidste år fik han sammen med sin hustru, Bente Villadsen, 15. Juni Fondens årlige ildsjælepris for at have gjort en særlig indsats for naturen.

12 millioner øko-æg

Det producerer hønsene pr. år i Vallø Øko ApS, hvor dyrevelfærd står højt på dagsordenen, og EU har ydet tilskud til forskellige former for miljøteknologi.

Dyrevelfærd står højt på dagsordenen

Valløs filosofi: En høne, der har det godt, spiser mindre foder og lægger mange æg.

Ny i spidsen for HK planteavl

Hornsyld Købmandsgaard A/S har ansat Kenneth Søbye som produktchef for planteavl
Side 1 af 58 (1152 artikler)Prev1234567565758Next