bannerPos

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Metsjö gør sig både indenfor byggeri og produktion af trailervogne. Fotos: Metsjö
27-07-2020 12:47

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

MASKINER Svenske Ivarssons i Metsjö, der producerer krogløftere og trailere, der også kendes på det danske marked, har netop besluttet at fordoble sin kapacitet på samlefabrikken nær Linköping.

Byggeriet af udvidelsen af fabrikken er i fuld gang og ventes klart og færdigt i januar 2021. I de ye faciliteter, skal der bygges krogløftere, trailere ligesom der skal være kemisk oplagringsplads.

Med udvidelsen af produktionskapaciteten, råder Metsjö over 21.000 kvadratmeter produktionsbygninger. Bygninger, som virksomheden selv har stået for, da man også bygger industri- og landbrugshaller og bygninger.

Metsjös halkonstruktioner tilbydes i mange udgaver med fleksible løsninger og god loftshøjde, der i virksomhedens eget tilfælde er afgørende for produktionen af store trailere og krogløftere, som Metsjö er kendt for.

 

Trodser corona-krise

Beslutningen om at øge produktionskapaciteten blev taget i sidste måned, og at beslutningen dermed er taget midt under corona-krisen, er der ikke noget underligt ved.

Metsjö oplever nemlig, at til trods for krisen klarer mange af deres kunder inden for landbrugs- og byggebranchen sig relativt godt.

Og takket være virksomhedens lager- og produktionsfilosofi om at fremstille hele produktet fra råmateriale til færdigt produkt med en lav andel af underleverandører, har Metsjö været i stand til at holde produktionen fuldt i gang gennem hele corona-krisen.

Administrerende direktør, Anders Ivarsson, nævner ikke mindst flere produkter og eksportmarkeder i vækst, som grunden til produktionsudvidelsen netop nu.

-  Når vi nu fordobler vores samlefabrik og øger vores produktionskapacitet betydeligt skyldes det blandt andet, at monteringen er blevet mere og mere central i årenes løb, efterhånden som hydrauliske optioner er blevet mere populære, forklarer Anders Ivarsson i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Som eksempler på nævner han et nyudviklet hydraulisk tag, hydrauliske aksler og en nyudviklet automatisk styring.

-  Vi har yderligere oplevet en øget efterspørgsel fra for eksempel det tyske, danske og norske marked, hvilket betyder, at vi er nødt til at øge vores produktionskapacitet, slutter direktøren.

jba

0

Husdyrauktion – nu med afstand og mundbind

Corona-restriktioner på Husdyrauktionen i Brørup. I lighed med krav om brug af mundbind i butikker og butikscentre, er der indført krav om brug af mundbind ved ophold i alle indendørs haller tilknyttet Brørup Husdyrauktion.

Venstre: - Den grønneste landbrugsreform nogensinde

Nye økoordninger kan fremme nye udviklingsmuligheder for dansk landbrug, siger V-parlamentsmedlem Asger Christensen.

Økologisk Landsforening: - Bedre end den gamle landbrugsstøtteordning

Nye regler om økoordninger for landbrugsstøtten belønner indsatser for fælles samfundsgoder for alle EU’s borgere, siger politisk chef i ØL, Sybille Kyed.

Støjberg tvivler på demonstrationerne gør indtryk på Mette Frederiksen

- Den magtarrogance, vi ser i øjeblikket, den bliver vi simpelthen nødt til at sætte ind over for, pointerede Inger Støjberg fra Venstre kort før hun talte i Aarhus lørdag eftermiddag.

Stor opbakning til Aarhus-demonstration

Både landbrug, borgere og politikere bakkede massivt op om lørdagens store traktordemonstration i Aarhus, der var et forsvar for grundloven og en klar protest mod regeringen og statsminister Mette Frederiksen omkring minkhåndteringen

Fokus på kvægbedriftens miljøindsats

Hvordan ser dit landbrugs miljøindsats ud i forhold til andre landbrug der ligner dig? Landbruget er under forandring - og de centrale aktører efterspørger andre og flere informationer end dem, som du typiske har været målt på som landmand, og hvor ikke mindst kvægproducenterne bør være ekstra opmærksomme

Mindre ammoniakudledning fra malkekøer og slagtesvin

Miljø- og Fødevareministeriet og Landbrug & Fødevarer har indgået frivillige aftaler med mål om at nedbringe ammoniakudledningen fra landbruget – herunder kvægbruget

Hønsehold i vinterkulden

Ifølge Velas, er der ingen grund til at bekymre sig om kolde hønsefødder i de kolde vintermåneder.

Brødre-trio er både familie og kolleger inden for grovvarer

Jens, Kjeld og Hans Lund har hver især gjort karriere inden for grovvarebranchen. I dag er alle tre brødre ansat i Vestjyllands Andel.

Kyllingerne indtager skoven

Skovkyllinger er et koncept, der lige så stille vinder frem i Danmark. Og produktionsformen har flere fordele for både kyllingerne og klimaet
Side 1 af 74 (1474 artikler)Prev1234567727374Next