bannerPos

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Metsjö gør sig både indenfor byggeri og produktion af trailervogne. Fotos: Metsjö
27-07-2020 12:47

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

MASKINER Svenske Ivarssons i Metsjö, der producerer krogløftere og trailere, der også kendes på det danske marked, har netop besluttet at fordoble sin kapacitet på samlefabrikken nær Linköping.

Byggeriet af udvidelsen af fabrikken er i fuld gang og ventes klart og færdigt i januar 2021. I de ye faciliteter, skal der bygges krogløftere, trailere ligesom der skal være kemisk oplagringsplads.

Med udvidelsen af produktionskapaciteten, råder Metsjö over 21.000 kvadratmeter produktionsbygninger. Bygninger, som virksomheden selv har stået for, da man også bygger industri- og landbrugshaller og bygninger.

Metsjös halkonstruktioner tilbydes i mange udgaver med fleksible løsninger og god loftshøjde, der i virksomhedens eget tilfælde er afgørende for produktionen af store trailere og krogløftere, som Metsjö er kendt for.

 

Trodser corona-krise

Beslutningen om at øge produktionskapaciteten blev taget i sidste måned, og at beslutningen dermed er taget midt under corona-krisen, er der ikke noget underligt ved.

Metsjö oplever nemlig, at til trods for krisen klarer mange af deres kunder inden for landbrugs- og byggebranchen sig relativt godt.

Og takket være virksomhedens lager- og produktionsfilosofi om at fremstille hele produktet fra råmateriale til færdigt produkt med en lav andel af underleverandører, har Metsjö været i stand til at holde produktionen fuldt i gang gennem hele corona-krisen.

Administrerende direktør, Anders Ivarsson, nævner ikke mindst flere produkter og eksportmarkeder i vækst, som grunden til produktionsudvidelsen netop nu.

-  Når vi nu fordobler vores samlefabrik og øger vores produktionskapacitet betydeligt skyldes det blandt andet, at monteringen er blevet mere og mere central i årenes løb, efterhånden som hydrauliske optioner er blevet mere populære, forklarer Anders Ivarsson i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Som eksempler på nævner han et nyudviklet hydraulisk tag, hydrauliske aksler og en nyudviklet automatisk styring.

-  Vi har yderligere oplevet en øget efterspørgsel fra for eksempel det tyske, danske og norske marked, hvilket betyder, at vi er nødt til at øge vores produktionskapacitet, slutter direktøren.

jba

0

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

Hvad vi lærte af Covid 19

Livestream, videomøder, rundvisning og selvstudie var nogle af de metoder, rådgivningsvirksomheden Sagro tyede til, da landet lukkede ned i forbindelse med corona-krisen

Intelligent bufferzone beskytter vandmiljøet

Ny kortfilm viser, hvordan Go-Gris I/S beskytter vandmiljøet ved Horsens. Det er sket med en såkaldt ”intelligent bufferzone” mellem mark og å.

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur
Side 1 af 64 (1267 artikler)Prev1234567626364Next