bannerPos

Syv nye traktorer blev klar til levering

Syv nye traktorer på stribe fra A.P. Andersen Maskinfirma I/S: - to styk Same Explorer 110, og fem styk Deutz-Fahr traktorer i modellerne: 6140 TTV, 7230 TTV, 7250 TTV Warrior, 7250 TTV, og 9340 TTV.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
23-02-2020 10:03
A.P. Andersen Maskinfirma I/S i Gjerndrup nær Brørup har haft travle på det seneste med klargøringen af ikke mindre end syv nye traktorer, der er solgt og nu leveres til en række kunder

TRAKTORER Solen skinnede i både funklende ny rød, grøn og endda sort traktorlak, da maskinforretningen A.P. Andersen Maskinfirma I/S, forleden havde gang i den sidste klargøring af ikke mindre end syv nye traktorer, der alle blev bestilt af jyske og en enkelt fynsk kunde i slutningen af 2019.

Maskinforretningen er autoriseret forhandler af Same og Deutz-Fahr, og begge mærker er repræsenteret blandt de syv nye traktorer, hvor to er de karakteristiske røde Same-traktor, mens fire af Deutz-Fahr-traktorerne er grønne - plus en enkelt sort, da det er specialudgaven ”Warrior”.

A.P. Andersem Maskinfirma I/S har i mange år været autoriseret Same-forhandler, og i dag er der også Deutz-Fahr på programmet efter at Same overtog Deutz-Fahr for år tilbage.

-  De to mærker supplerer hinanden godt. Same producerer jo mindre traktorer, mens Deutz-Fahr har de større, forklarer indehaver af A. P. Andersen Maskinfirma, Lars Andersen, der tilføjer at man har kunder til begge typer.

Same-traktorer er eksempelvis populære hos planteskoler og andre med mindre kraft- og kapacitetsbehov, mens Deutz-Fahr er populære hos landmænd, maskinstationer og andre med større kraftbehov.

 

0

Specialist i alle typer hegn

Som en af de største og ældste udbydere af hegn og hegnsløsninger til både landbruget og en lang række andre brancher, er Poda Hegn specialist inden for sit felt til både store som mindre hegns-opgaver.

Helt ud til hegnet

PIT Hegn er klar med gode tilbud og forsendelse af varer i den ekstraordinære situation, her hvor dyrene skal på græs.

Slagtesvineproducenter risikerer bøder

Med den rekordhøje svinenotering producerer landets slagtesvineproducenter mange steder grise med en høj afgangsvægt. Men afgangsvægten er et problem og kan munde ud i store bøder, da de mange steder overskrider grænserne i de eksisterende miljøgodkendelser, fortæller tre Velas-rådgivere.

Det snerper til med at få vedligeholdt eller nyplantet læhegn

Gamle læhegn vil snart være sprunget ud og dække for overblikket. Og nye planter bliver udsolgt om et par måneder, siger plantningskonsulent hos HedeDanmark.

Redskaber når frem til forårsarbejdet

Corona-krisen har lukket mange forretninger ned i Danmark – dog ikke Brørup Traktor- & Maskincenter, hvor lastbilerne ruller ind på pladsen med nye polske landbrugsredskaber til forårsarbejdet

- Planen er, at jeg skal leve af butikken

Naturpleje med kvæg og får sikrer efterhånden en stor del af indtægten for ægteparret Michael Baun og Bente Villadsen på Fanø.

Bidt af naturpleje

Før overså Michael Baun sjældne sommerfugle og blomster i marken. Sidste år fik han sammen med sin hustru, Bente Villadsen, 15. Juni Fondens årlige ildsjælepris for at have gjort en særlig indsats for naturen.

12 millioner øko-æg

Det producerer hønsene pr. år i Vallø Øko ApS, hvor dyrevelfærd står højt på dagsordenen, og EU har ydet tilskud til forskellige former for miljøteknologi.

Dyrevelfærd står højt på dagsordenen

Valløs filosofi: En høne, der har det godt, spiser mindre foder og lægger mange æg.

Ny i spidsen for HK planteavl

Hornsyld Købmandsgaard A/S har ansat Kenneth Søbye som produktchef for planteavl
Side 1 af 58 (1152 artikler)Prev1234567565758Next