bannerPos

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækket Agriflex+ 372 er Alliances nye VF-dæk til traktorer, som leveres i mange forskellige dimensioner.
19-10-2020 14:48

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

TRANSPORT De stadigt stigende krav til effektivitet og ønsket om at nedbringe strukturskader til et minimalt niveau har de seneste år ifølge NDI Group – også kendt som Nordisk Dæk Import – betydet en øget interesse i VF-dæk, som giver landmændene nye muligheder for effektiv drift i marken.

- Vi oplever en stigende interesse for VF-dæk, som flere og flere landmænd er begyndt at se som en god investering. Som jeg oplever det handler det om, at muligheden i at kunne justere dæktrykket, så strukturskader dermed kan undgås giver endnu større gevinster i en tid, hvor vi ser at maskinerne generelt bliver større og større. Og det er der flere og flere, som er ved at få øjnene op for, fortæller salgschef hos NDI Group agro-afdeling, Jakob Scheel Nannberg.


Til alle typer maskiner

Særligt VF-dæk fra én producent bliver i stigende grad efterspurgt: nemlig dæk fra Alliance, en dækproducent, der er del af den globale dækgigant, Yokohama, og som med en lang række nye produktlanceringer de senere år har øget sin tilstedeværelse på markedet.

- Alliance har udvidet sit modelprogram ret markant, ikke mindst inden for VF-dæk. De tilbyder efterhånden et ret komplet produktprogram inden for VF-dæk, så man kan få det til næsten alle typer maskiner.


Stærk på både pris og kvalitet

Med det udbyggede modelprogram inden for VF-dæk, vil Alliance ifølge Jakob Scheel Nannberg gøre VF-dæk mere tilgængelige, fordi de tilbydes til en pris, der gør dem mere overkommelige, så investeringen kontra udbyttet hænger bedre sammen:

- Tidligere har VF-dæk i højere grad været i produktkataloget hos de noget dyrere dækmærker og krævet en investering af en vis størrelse. Med udrulningen af et komplet produktprogram inden for VF-dæk og en prissætning, som ligger et godt stykke under, hvad man har set fra andre producenter, tror vi hos NDI på, at VF-dæk i fremtiden kan blive langt mere ”mainstream” end vi tidligere har set, siger han og uddyber:

- Derudover kan vi hos NDI også tilbyde speciallavede dobbeltfælge til VF-dæk, hvor man kan regulere trykket imellem de to dæk på hver side, hvilket vi også har leveret sammen med VF-dæk fra Alliance, slutter han.

jba

0

Husdyrauktion – nu med afstand og mundbind

Corona-restriktioner på Husdyrauktionen i Brørup. I lighed med krav om brug af mundbind i butikker og butikscentre, er der indført krav om brug af mundbind ved ophold i alle indendørs haller tilknyttet Brørup Husdyrauktion.

Venstre: - Den grønneste landbrugsreform nogensinde

Nye økoordninger kan fremme nye udviklingsmuligheder for dansk landbrug, siger V-parlamentsmedlem Asger Christensen.

Økologisk Landsforening: - Bedre end den gamle landbrugsstøtteordning

Nye regler om økoordninger for landbrugsstøtten belønner indsatser for fælles samfundsgoder for alle EU’s borgere, siger politisk chef i ØL, Sybille Kyed.

Støjberg tvivler på demonstrationerne gør indtryk på Mette Frederiksen

- Den magtarrogance, vi ser i øjeblikket, den bliver vi simpelthen nødt til at sætte ind over for, pointerede Inger Støjberg fra Venstre kort før hun talte i Aarhus lørdag eftermiddag.

Stor opbakning til Aarhus-demonstration

Både landbrug, borgere og politikere bakkede massivt op om lørdagens store traktordemonstration i Aarhus, der var et forsvar for grundloven og en klar protest mod regeringen og statsminister Mette Frederiksen omkring minkhåndteringen

Fokus på kvægbedriftens miljøindsats

Hvordan ser dit landbrugs miljøindsats ud i forhold til andre landbrug der ligner dig? Landbruget er under forandring - og de centrale aktører efterspørger andre og flere informationer end dem, som du typiske har været målt på som landmand, og hvor ikke mindst kvægproducenterne bør være ekstra opmærksomme

Mindre ammoniakudledning fra malkekøer og slagtesvin

Miljø- og Fødevareministeriet og Landbrug & Fødevarer har indgået frivillige aftaler med mål om at nedbringe ammoniakudledningen fra landbruget – herunder kvægbruget

Hønsehold i vinterkulden

Ifølge Velas, er der ingen grund til at bekymre sig om kolde hønsefødder i de kolde vintermåneder.

Brødre-trio er både familie og kolleger inden for grovvarer

Jens, Kjeld og Hans Lund har hver især gjort karriere inden for grovvarebranchen. I dag er alle tre brødre ansat i Vestjyllands Andel.

Kyllingerne indtager skoven

Skovkyllinger er et koncept, der lige så stille vinder frem i Danmark. Og produktionsformen har flere fordele for både kyllingerne og klimaet
Side 1 af 74 (1474 artikler)Prev1234567727374Next