bannerPos

Bilfirma og værkstedskæde indgår samarbejde

- Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
20-12-2019 10:47
Lindholm Biler og Super Dæk indgår strategisk partnerskab som led i vækstplaner.

Med store ambitioner og en klar vækststrategi for de kommende år, og som led i, fra begge parters side, at ruste sig til fremtidens autobranche, har Lindholm Biler og Super Dæk indgået et strategisk samarbejde, hvor sidstnævnte overtager driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.

-  Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler, og fortsætter:

-  Vi har en ambitiøs strategi for Super Dæk og her passer samarbejdet med Lindholm Biler bare rigtigt godt ind.

- Vi har i en årrække været inde i en vækstfase, hvor vi har åbnet flere afdelinger i Danmark og har en klar strategi om at denne vækst og ekspansion skal fortsætte. Men vækst kræver fokus - derfor har vi kigget indad i hvem vi er og hvad vores kernekompetencer er – det er bilsalg og leasing– og derfor gik vi i gang med at sondere markedet for mulige partnere til at drive vores autoværksted, siger Henrik Bollerslev, indehaver af Lindholm Biler, om baggrunden for samarbejdet med Super Dæk.

Kultur og værdier

Om hvorfor valget faldt på Super Dæk, siger Henrik Bollerslev:

- Det var, og er vigtigt for os, at vi fandt en samarbejdspartner der kunne afspejle vores kultur og værdier. Ligesom os selv, så er Super Dæk også familieejet, og derfor ser vi dem som en stærk partner, hvor vi kan mødes og sammen kigge på en langsigtet strategi baseret på de samme grundværdier.

- Vi har allerede et rigtig godt landsdækkende samarbejde med Super Dæk og har herigennem fået et rigtig godt indblik i kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde der udføres og har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder på den service de har fået hos Super Dæk.  Derfor var det nærliggende at udbygge det allerede eksisterende samarbejde med Super Dæk til et partnerskab, hvor vi sammen kan levere høj kvalitet og gode kundeoplevelser til de danske bilister, slutter han.

Nem online temperaturmåling med målespyd i afgrøder

Virksomheden care4farm i Kolding har udviklet og sælger et enkelt målespyd til temperaturmåling i afgrøder både ude og inde – fra kornlagre til kartoffelkuler

Højeste indtjening på smågrise nogensinde

Smågriseproducenterne indkasserede rekordhøje 4,3 millioner kroner på bundlinjen i snit i 2019.

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3.000 kvadratmeter til mere end 5.000 kvadrateter. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

Grønt dansk landbrug skal være endnu grønnere

De miljømæssige tiltag, der er sket i landbruget er ikke nok – der skal mere til, slog fødevareminister Mogens Jensen (S) fast på et møde forleden i Agerskov

Fokus på salg af gården

Skal min gård sælges – eller skal jeg selv blive på den? Og hvad siger potentielle købere? KHL sætter fokus på salg af gårde ved et arrangement den 21. februar

Fælles EU-regler lægger bund under dyrevelfærden

Uden fælles EU-regler ville Danmark bare importere mere dårlig dyrevelfærd til lavpris, siger DDD’s formand, Hanne Knude Palshof.

Økologiens varemærke fylder 30 år i Danmark

Det røde ø-mærke fylder 30 år i år. Hans Erik Jørgensen, formand for økologisektionen ved Landbrug & Fødevarer vurderer, at Ø-mærket har været altafgørende for udbredelsen af økologi i Danmark.

- Dyrevelfærd er rigtigt dilemmafyldt

Det er ikke altid indlysende, hvad der tjener dyrevelfærden bedst. Og den må ikke spolere økonomien, siger sjællandsk svineproducent om blandt andet halekupering og kastrektion.

Dyrevelfærd og økonomi går hånd i hånd

Nybygning og ombygning af farestalde vil forbedre både dyrevelfærd og bundlinje.
Side 1 af 55 (1095 artikler)Prev1234567535455Next