bannerPos

Bilfirma og værkstedskæde indgår samarbejde

- Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
20-12-2019 10:47
Lindholm Biler og Super Dæk indgår strategisk partnerskab som led i vækstplaner.

Med store ambitioner og en klar vækststrategi for de kommende år, og som led i, fra begge parters side, at ruste sig til fremtidens autobranche, har Lindholm Biler og Super Dæk indgået et strategisk samarbejde, hvor sidstnævnte overtager driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.

-  Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler, og fortsætter:

-  Vi har en ambitiøs strategi for Super Dæk og her passer samarbejdet med Lindholm Biler bare rigtigt godt ind.

- Vi har i en årrække været inde i en vækstfase, hvor vi har åbnet flere afdelinger i Danmark og har en klar strategi om at denne vækst og ekspansion skal fortsætte. Men vækst kræver fokus - derfor har vi kigget indad i hvem vi er og hvad vores kernekompetencer er – det er bilsalg og leasing– og derfor gik vi i gang med at sondere markedet for mulige partnere til at drive vores autoværksted, siger Henrik Bollerslev, indehaver af Lindholm Biler, om baggrunden for samarbejdet med Super Dæk.

Kultur og værdier

Om hvorfor valget faldt på Super Dæk, siger Henrik Bollerslev:

- Det var, og er vigtigt for os, at vi fandt en samarbejdspartner der kunne afspejle vores kultur og værdier. Ligesom os selv, så er Super Dæk også familieejet, og derfor ser vi dem som en stærk partner, hvor vi kan mødes og sammen kigge på en langsigtet strategi baseret på de samme grundværdier.

- Vi har allerede et rigtig godt landsdækkende samarbejde med Super Dæk og har herigennem fået et rigtig godt indblik i kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde der udføres og har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder på den service de har fået hos Super Dæk.  Derfor var det nærliggende at udbygge det allerede eksisterende samarbejde med Super Dæk til et partnerskab, hvor vi sammen kan levere høj kvalitet og gode kundeoplevelser til de danske bilister, slutter han.

0

Forgiftninger kan stamme fra blanderen

Hvis du oplever køer med forgiftninger på trods af godt foder, generelt sunde køer og høj produktion kan problemet måske stamme fra foderblanderen. Særligt Seko-blandere har voldt problemer ved store mængde foder, oplyser Seges i deres nyhedsbrev.

Dyrlæger med speciale i kvæg

Sønderjysk Kvægpraksis i Løgumkloster var tidligere kendt under navnet Dyrlægecentralen Sydvest. Med det nye navn markeres, at man nu er gået ”all-in” på kvæg.

Kvægets fysik kan måles på bundlinjen

Med aAa-metoden tilføjes info om kvægets fysik som et vigtigt parameter til avlen. For hænger kvægbesætningens dyr fysisk godt sammen, påvirker det både sundhed og ydelse – og dermed bundlinjen - i positiv retning. Det mener Joost van der Horst, der er er specialist og rådgiver indenfor aAa-metoden, der oprindeligt er udviklet i USA, og som bygger på det visuelle match mellem ko og tyr.

Maskinstation og landmænd oplevede ny rotorklipper

Hos Brørup Traktor- & Maskincenter noterer man en stor interesse for en ny model af de irske Major Cyclone rotorklippere, der især er populære til afpudsning af frøgræsmarker. Forleden havde den sydjyske maskinforretning inviteret til demo af rotorklipperen ved Augustenborg på Als, hvor den lokale Midtals Maskinstation fik den afprøvet for landmænd.

Stor interesse for fleksible kalvehytter

Hos Arnes Smedie i Gadbjerg ved Vejle, har man udviklet og producerer sine helt egne typer kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet. Og både interessen og efterspørgslen er stor – både blandt professionelle som hobby- og deltidslandbrug.

Græsprotein kan blive en grøn revolution for landbruget

Forleden klippede fødevareminister Mogens Jensen den i anledningen grønne snor til Danmarks første gårdanlæg til bioraffinering af græs. Dernæst blev han og de øvrige knap 100 gæster vist rundt på anlægget, som han mener kan blive en grøn revolution for landbruget.

Nye vogne sørger for foder til 600 malkekøer

Harehedegaard Mælkeproduktion mellem Hovborg og Starup valgte Krampe-vogne, der spiller en stor rolle, når høsten af foder-afgrøder til bedriftens 600 malkekøer og opdræt skal håndteres

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Landbrugsskole startede nyt skoleår med nye traktorer

Et nyt skoleår er startet på Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming, hvor 40 unge landbrugsinteresserede netop er startet på grundforløbet. Derfor var der også elevopløb, da A.P. Jørgensen leverede to nye Claas-traktorer til skolen.
Side 1 af 68 (1343 artikler)Prev1234567666768Next