bannerPos

Give Elementer køber Lundsby Industri

Med overtagelse af Lundsby Industri vil Give elementer positionere sig som totalleverandør til flere typer industrianlæg som blandt andet silo- og biogasanlæg.

Ditte Birkebæk Jensen

Freelancejournalist
02-02-2019 08:00
Give Elementer og Lundsby Industri i Himmerland bliver til én samlet producent af anlæg til industri, kommuner, landbrug og biogasanlæg.

L-Elementer til plansiloer og støttemure er en fællesnævner for de to fabrikker Give Elementer og Lundsby Industri ved Gedsted i Himmerland. Fremover behøver du som køber dog ikke nøjes med at kigge mod det sydlige eller nordlige Jylland for nye industrielementer, da Give Elementer har købt den sønderjyske producent. Det skriver fabrikken i en pressemeddelelse.

Det betyder, at virksomhederne slås sammen og fremover vil køre med et strategisk samarbejde, der skal fokusere på at kunne positionere sig som totalleverandør til flere typer industrianlæg, som eksempelvis silo- og biogasanlæg.

- Som en del af vores strategiske fokus på industrisegmentet, er der oplagte synergier at udnytte i et fremtidigt samarbejde med Lundsby Industri. Vi får i samarbejdet en god kobling mellem vægelementer og tanke. Dermed kommer vi til at stå stærkere på markedet for totalløsninger til industrianlæg, der både indeholder siloanlæg og bygningselementer, lyder det fra administrerende direktør Jens Henrik Eskildsen, Give Elementer.

Den officielle overtagelse af Lundsby Industri er allerede juridisk på plads. Fabrikken i Gedsted bibeholdes, Lundsby Industri fortsætter i eget navn og fabrikkens medarbejdere beholder alle deres job.

Lundsby Industri blev grundlagt af Erik Lundsby Andreasen i 1987. Virksomheden er især kendt for siloløsningen »Lundsby tanken«.

Give Elementer

• Etableret i 1964
• 140 medarbejdere
• Produktionsenheder i Give og Nørre Snede samt datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted
• Producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede letbetonelementer til landbrug og industri

 

Antidumping told på gødning forhindrer konkurrence

EU bør se på antidumping tolden på billig østeuropæisk gødning, da toldsatserne ikke bidrager til konkurrence på gødningsmarkedet, mener Søren Laustsen, SLF

Landboformand bremset i at lave minivådområde

Formand for LandboSyd og folketingskandidat for Venstre, Mogens Dall, er stærkt utilfreds med, at han lige nu løber panden mod muren i forsøget på at etablere et næsten to hektar stort minivådområde på en af sine ejendomme i Sønderjylland.

Overlevelsesguide på tørreriet

Efterbehandling af frø, korn og raps er det sidste led i en lang række af arbejdsdage omkring dyrkningen og er for mange en besværlig fase, hvis ikke man har en gylden fremgangsmåde. En forkert behandling kan i værste fald ødelægge avlen, hvilket gør efterbehandlingen til en af de vigtigste faser i processen.

Kollagen fra køer som kosttilskud til landmand

Rigtig mange landmænd, der er slidte og har ømme, stive led spiser bla. produktet aktiv fra Sundhedsshoppen, men hvad de ikke ved er, at de måske selv er leverandør af råmaterialet, idet proteinstoffet kollagen, som er i produktet aktiv, kommer fra tyske og danske køers væv.

Landbrugsforeninger sender skarp kritik af minister

Tolv landbrugsforeninger, der har berørte medlemmer af gasledningen Baltic Pipe, er utilfredse over manglende hjælp fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Toppolitiker indviede nyt østjysk minivådområde

Partiet SF´s formand Pia Olsen Dyhr svingede spaden, da et nyanlagt minivådområde syd for Vejle forleden officielt blev indviet

Travlhed i nyt jysk skadedyrsfirma

HK Skadedyrsservice er kommet godt fra start. Firmaet beskæftiger sig blandt andet med rottebekæmpelse, der kan være en plage i kornlagre og andre steder, hvor der opbevares foderafgrøder

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.- 6. juli

Mælkeanlæg i farestalden har været en dyr fornøjelse

I anden halvdel af 2018 kostede mælkeanlæg i svinestalden soholderne godt 300 kroner i snit pr. so. Det viser den nyeste opgørelse af DB-tjek.

Dyrskue afprøver teltstald

Arrangørerne af Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa vil i år tilbyde dyrene læ og ly på en helt ny måde i form af teltstald
Side 1 af 37 (723 artikler)Prev1234567353637Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer