bannerPos

Give Elementer køber Lundsby Industri

Med overtagelse af Lundsby Industri vil Give elementer positionere sig som totalleverandør til flere typer industrianlæg som blandt andet silo- og biogasanlæg.

Ditte Birkebæk Jensen

Freelancejournalist
02-02-2019 08:00
Give Elementer og Lundsby Industri i Himmerland bliver til én samlet producent af anlæg til industri, kommuner, landbrug og biogasanlæg.

L-Elementer til plansiloer og støttemure er en fællesnævner for de to fabrikker Give Elementer og Lundsby Industri ved Gedsted i Himmerland. Fremover behøver du som køber dog ikke nøjes med at kigge mod det sydlige eller nordlige Jylland for nye industrielementer, da Give Elementer har købt den sønderjyske producent. Det skriver fabrikken i en pressemeddelelse.

Det betyder, at virksomhederne slås sammen og fremover vil køre med et strategisk samarbejde, der skal fokusere på at kunne positionere sig som totalleverandør til flere typer industrianlæg, som eksempelvis silo- og biogasanlæg.

- Som en del af vores strategiske fokus på industrisegmentet, er der oplagte synergier at udnytte i et fremtidigt samarbejde med Lundsby Industri. Vi får i samarbejdet en god kobling mellem vægelementer og tanke. Dermed kommer vi til at stå stærkere på markedet for totalløsninger til industrianlæg, der både indeholder siloanlæg og bygningselementer, lyder det fra administrerende direktør Jens Henrik Eskildsen, Give Elementer.

Den officielle overtagelse af Lundsby Industri er allerede juridisk på plads. Fabrikken i Gedsted bibeholdes, Lundsby Industri fortsætter i eget navn og fabrikkens medarbejdere beholder alle deres job.

Lundsby Industri blev grundlagt af Erik Lundsby Andreasen i 1987. Virksomheden er især kendt for siloløsningen »Lundsby tanken«.

Give Elementer

• Etableret i 1964
• 140 medarbejdere
• Produktionsenheder i Give og Nørre Snede samt datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted
• Producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede letbetonelementer til landbrug og industri

 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next