bannerPos

Assurandør med egen landbrugsbedrift

Christian Bang driver 130 hektar planteavl hjemme på gården i Stubberup ved siden af fuldtidsjobbet på 19. år som assurandør i Lokal Forsikring. En erfaring, som han drager nytte af hos de mange landmandskunder som blandt andet Thomas Beck, der her viser knap en måned gamle minkhvalpe frem i minkhallen på Onkelsminde i Aunslev Nederby.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
24-05-2020 09:00

Lokal Forsikring G/S har en over 150 år lang historie med tæt tilknytning til landbruget. Selskabet, som i dag er fusionen af et sjællandsk gensidigt forsikringsselskab og fynske Ravnholtkassen, har i dag fortsat en stor forsikringsportefølje i landbruget og landboejendomme. Men også andre erhverv og private er nu også væsentlige kundegrupper.

- Vi arbejder meget lokalt og nærværende, hvor kunderne altid kan komme i kontakt med os, understreger Christian Bang, der er den ene af selskabets to fynske landbrugsassurandører.

Hans kundegruppe er primært netop landbrug og landboejendomme, og som selvstændig landmand med 130 hektar planteavl i Stubberup ved Assens ved siden af fuldtidsjobbet ved Lokal Forsikring taler han kundernes sprog og har i sagens natur indsigt i erhvervet og dets forsikringsspørgsmål.

- Vi kan ringe direkte uden en telefonkø eller sende ham en sms. Den tilgængelighed er rigtig rart, påpeger en af hans mangeårige kunder, Thomas Beck, der har minkavl på Onkelsminde i Aunslev Nederby og Åmose ved Langtved, foruden 280 hektar agerjord, som er forpagtet ud.

Christian Bang har siden 2001 været assurandør hos Lokal Forsikring, og oprindelig er han udlært hos Superfos Korn og var efterfølgende sælger i korn- og foderstofbranchen.

Lokal Forsikring har hovedkontor i Næstved, og afdelinger på Fyn i henholdsvis Odense, Faaborg og Rudkøbing.

eh

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next