bannerPos

Mangeårig forsikringskunde: Personlig relation prioriteres højt

Minkavler Thomas Beck roser samarbejdet med Christian Bang og Lokal Forsikring. Senest i forbindelse med et læk i en ældre gylletank ved minkfarmen i Aunslev.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
24-05-2020 09:00
I over 20 år har minkavler Thomas Beck haft alle sine forsikringer i Lokal Forsikring med landbrugsassurandør Christian Bang som tæt samarbejdspartner.

For minkavler Thomas Beck i Aunslev prioriteres de personlige relationer højt hos samarbejdspartnerne i virksomheden. Det gælder eksempelvis bankforbindelsen, ligesom forsikringsselskabet har været det samme i over 20 år.

Thomas Beck kendte Peder Christiansen fra Ravnholtkassen, da han i 1998 fra landbrugsuddannelsen kom hjem til minkfarmen. Og siden har alle forsikringer været hos selskabet, som i dag er Lokal Forsikring, og med Christian Bang som fast assurandør og kontaktperson.

- Det mangeårige samarbejde er vi rigtig glade for. Det bygger på tillid og loyalitet, og ikke mindst den personlige relation, understreger den østfynske minkavler. 

Største selvrisiko

En gang om året mødes Thomas Beck og Christian Bang for at gå forsikringerne igennem, og eventuelt tilpasse dem til ændringer i bedriften.

- Vi vælger altid den største selvrisiko. Det er et godt signal på ansvarsfølelse, at vi ikke har brug for selskabet blot ved småskader. Samtidig skaber det ikke brydningsflader, og har forsikringerne til den rigtige pris, forventer minkavleren, der trods jævnlige telefoniske henvendelser ikke føler behov for et større tjek af forsikringsporteføljen.

- Netop kontinuiteten og det tillidsfulde forhold gør, at jeg altid har haft en god mavefornemmelse ved at have forsikringerne i det lille lokale gensidige selskab med dets nærhed og backup, når det gælder. Og ikke mindst på grund af indsigten og den historiske tilknytning til landbrugserhvervet. 

Sikkert lagerrum

Thomas Beck nævner et par eksempler fra samarbejdet med Lokal Forsikring.

- For nogle år siden stod vi for at skulle bygge et nyt lagerrum til minkskindene. Derfor spurgte jeg først Christian Bang til råds omkring det sikkerhedsmæssige i forhold til de store værdier, som skulle oplagres i lokalet. Dermed fik vi sikkerheden på plads, inden vi begyndte at bygge.

I det hele taget spørges der gerne ind til brandforsikring og andre forhold, når der planlægges udvidelser eller andre ændringer på minkfarmen, som i dag huser 10.000 minktæver på to farme. 

Lækket gylletank

Sidste år kom minkfarmen ud for en større skade, da det i forbindelse med forberedelserne til en beholderkontrol viste sig, at der var opstået en lækage på en tæt ved 25 år gammel gylletank.

- Jeg kontaktede straks Christian (Bang, red.), som sendte en taksator herud. Skaden blev dækket uden problemer og til den bedste løsning, da gylletanken efter tømning blev repareret indefra. Dermed er vi sikre på, at det virker og tanken holder i fremtiden, siger Thomas Beck.

Christian Bang oplyser, at sådanne skader dækkes på gamle tanke, når de er godkendte. Den pågældende skade beløb sig til 165.000 kroner.

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next