bannerPos

Valtra og Valtec inviterer til traktordemonstration

På torsdag den 17. september bliver der lejlighed til at se de nye femtegenerationstraktorer fra Valtra.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
10-09-2020 17:14
På torsdag den 17. september inviterer Valtra og Valtec til traktordemonstration ved Toftlund.

Først var der lagt op til en stor efterårsdemonstration af landbrugsredskaber ved Toftlund, så blev arrangementet aflyst på grund af corona, men nu har Valtra-forhandleren Valtec lånt arealet, og sammen med Valtra viser de alle de nyeste Valtra-modeller frem for interesserede kunder.

Derudover demonstreres harver fra Dalbo, frontlæssere fra Ålö og dæk fra Alliance.

Arrangementet indgår i Valtras demo-tour 2020, og de kommer med deres store showtrailer og flere af deres nye traktorer. Der vil således være rig lejlighed til at se og høre om Valtras femtegenerationstraktorer, intelligente betjeninger, servicekoncept med videre.

Demonstrationsarealet ved Toftlund er på 20 hektar, og udover Valtras nye traktorer fra Valtra-caravanen har Valtec taget en del af deres egne demotraktorer med, så der bliver rig lejlighed til at tage plads bag rattet og selv blive testpilot.

 

0

Nye vogne sørger for foder til 600 malkekøer

Harehedegaard Mælkeproduktion mellem Hovborg og Starup valgte Krampe-vogne, der spiller en stor rolle, når høsten af foder-afgrøder til bedriftens 600 malkekøer og opdræt skal håndteres

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Landbrugsskole startede nyt skoleår med nye traktorer

Et nyt skoleår er startet på Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming, hvor 40 unge landbrugsinteresserede netop er startet på grundforløbet. Derfor var der også elevopløb, da A.P. Jørgensen leverede to nye Claas-traktorer til skolen.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Valtra og Valtec inviterer til traktordemonstration

På torsdag den 17. september inviterer Valtra og Valtec til traktordemonstration ved Toftlund.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.

Har du en værdig sparringspartner til dine handler og finansiering?

I takt med, at landbrugene bliver større og der samtidig er en voksende volatilitet i de priser, som vi køber og sælger produkter til, er det ekstremt vigtigt med en sparringspartner, du har tillid til. Den økonomiske bundlinje er din løn, og bliver naturligt påvirket af gode og dårlige beslutninger - og at være landmand, indkøbs- og salgschef samt bankmand på samme tid, er der vel dårligt nogle, der kan påtage sig med succes.

Udsigt til millioner fra Vestjyllands Andel

Vestjyllands Andel kan præsentere et årsregnskab med et koncernresultat på 87 millioner kroner før skat. Nu lægger bestyrelsen op til at udlodde 50 millioner af overskuddet til medlemmerne..
Side 1 af 67 (1336 artikler)Prev1234567656667Next